CNAS

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

CASMB

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti

OPSNAJ

Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești

SNMF

Societatea Nationala de Medicina Familiei

AMFB

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti

PMFB

Patronatul Medicilor de Familie din Bucuresti si Ilfov

RSS CSID: Ce se întâmplă Doctore?

 • Sistemul imunitar: cum poate fi îmbunătățit cu ajutorul nămolului
  Din fericire, nămolul are numeroase beneficii față de sistemul imunitar, ele fiind atât fizice, chimice, cât și ionice și electromagnetice. Articolul Sistemul imunitar: cum poate fi îmbunătățit cu ajutorul nămolului apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.
 • Dulceață de smochine delicioasă. Rețeta explicată pas cu pas
  Dacă vrei să prepari acasă această dulceață de smochine rafinată, iată care sunt ingredientele de care ai nevoie şi metoda simplă de preparare! Articolul Dulceață de smochine delicioasă. Rețeta explicată pas cu pas apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.
 • CSID.RO Live 5 august: afecțiunile de sezon la copii; colonoscopia
  În emisiunea CSID.RO Live din 5 august, ora 17, vom aborda vorbi despre afecțiunile de sezon la copii, despre activități de vară cu micuții, dar și despre colonoscopie. Articolul CSID.RO Live 5 august: afecțiunile de sezon la copii; colonoscopia apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.
 • Beneficiile gumei de mestecat. Mihaela Bilic: S-a dovedit un real ajutor în anumite afecțiuni
  Guma de mestecat ar putea fi mai mult decât o soluție pentru a avea respirația plăcut mirositoare. Ea este și un remediu pentru arsurile de stomac, spune medicul nutriționist Mihaela Bilic. Medicul nutriționist spune că […] Articolul Beneficiile gumei de mestecat. Mihaela Bilic: S-a dovedit un real ajutor în anumite afecțiuni apare prima dată în […]
 • Cafeina și alăptarea – pot să beau cafea în timp ce alăptez?
  Cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării, vorbim despre consumul de cafeină și derivați, pe durata alăptării, cu Dr. Claudia Dobocan, neonatolog, consultant în lactație acreditat IBCLC. Articolul Cafeina și alăptarea – pot să beau cafea în timp ce alăptez? apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.
 • Dr. Laura Mustață: 8 situații în care se impune nașterea prin cezariană
  Multe românce se tem de durerile nașterii naturale și se gândesc să apeleze la operația de cezariană la cerere. Articolul Dr. Laura Mustață: 8 situații în care se impune nașterea prin cezariană apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.
 • Ce simptome au alergicii la ambrozie
  Ambrozia este una dintre cele mai invazive plante existente pe teritoriul ţării noastre. Articolul Ce simptome au alergicii la ambrozie apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.
 • Samantha Ramsdell, deținătoarea recordului pentru cea mai mare gură din lume
  Samantha Ramsdell, o tânără cântăreață de 31 de ani din Connecticut, a intrat în Cartea Recordurilor pentru că are cea mai mare gură din lume. Femeia are peste 2 milioane de fani pe TikTok, platforma […] Articolul Samantha Ramsdell, deținătoarea recordului pentru cea mai mare gură din lume apare prima dată în CSID: Ce se […]
 • Dr. Mihaela Bilic: „Ideea ca sarea îmbolnăvește este greșită!”
  Sarea nu trebuie eliminată complet din alimentație decât în anumite cazuri și atunci doar sub supravegherea strictă a medicului. În caz contrar, dacă mâncăm nesărat în ideea că ne face bine, fără vreo justificare medicală, […] Articolul Dr. Mihaela Bilic: „Ideea ca sarea îmbolnăvește este greșită!” apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.
 • Dr. Andrei Filip: cum ne afectează ochii lumina albastră
  Lumina albastră de la laptopuri, tablete sau telefoane poate fi nocivă pentru vedere. Articolul Dr. Andrei Filip: cum ne afectează ochii lumina albastră apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.